Europas modernaste anläggning

I lilla Hirschaid intill Bamberg i norra delen av delstaten Bayern ligger den fabrik där våra kvittorullar produceras. Inbäddad bland grönskande fält och lantbruk döljer sig Europas överlägset modernaste, största och mest effektiva produktionsanläggning för kassarullar. Ett antal helautomatiska skärmaskiner med integrerade tryckverk spottar ut kvittorullar i treskift. Varje år investeras i en till två nya maskiner för att ytterligare förstärka företagets konkurrenskraft.

- Det finns ingen av våra kollegor som kommer i närheten av vår rationella och effektiva produktion, säger Günther Eckert, VD för Franz Veit GmbH. - Dessutom, fortsätter han, är vår personal lika välutbilad och kunnig som den är lojal. Något vi ser som en minst lika stor konkurrensfördel som vår moderna maskinpark.

Efter att ha varit partners i snart 10 år kan vi i SP Gruppen bara bekräfta att kvaliteten som präglar Franz Veit, genom hela kedjan från råmaterialanskaffning, via produktion till leveranser är av yppersta världsklass.

 

  

 
Copyright 2019 - SP Gruppen Sverige AB   |   info(at)spgruppen.com   |   08- 605 18 00

Powered by: Bero Media